|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docxوpdfتعداد صفحات: 145حجم فایل: 1709قیمت: 7000 تومان
بخشی از متن: فهرست
مدیریت محصول در فرایند توسعه نرمافزار 4 نقشی چالشبرانگیز و ارزشمند. 5 مدیر محصول، نقشی در مسیر تحول.. 7 مدیر محصول، مدیر پروژه نیست... 7 مهارتهای ضروری برای موفقیت در سِمَت مدیر محصول.. 7 منظور از محصول چیست؟. 9 خصوصیات مدیر محصول.. 9 استراتژی.. 12 عرضه محصول.. 12 ایده پردازی.. 13 خصوصیات/ویژگی ها 13 ورود به بازار 13 تناسب بازار- محصول.. 14 وظایف یک مدیر محصول.. 15 چرایی حضور مدیران محصول.. 15 اتخاذ رویکرد بازارمحور 16 کاهش زمان رسیدن به هدف... 16 مدیریت چرخه عمر محصول.. 17 بازاریابی: 18 مدیران چقدر باید قاطعیت داشته باشند؟. 20 محصولی متناسب با بازار ارائه کنید. 20 تیم فروشتان را بصورت دوره ای چک کنید. 20 چرخه کنترل کیفیت محصولات را بررسی کنید. 20 ارائه محصولات با یک پشتیبانی متفاوت... 20 منابع: 21 مقدمه
مدیر محصول نقش مهمی در شرکت های بزرگ دارند زیرا آنها کسانی هستند که قرار است کاربران و تیم خود را درک کنند. اما مدیر محصول چه ویژگی هایی دارد؟
مدیر محصول خود را مالک محصول میداند
اگر شما تصور کنید که یک محصول مال شما است اولین کسی که به دنبال باگ محصول می گردد خود شما هستید. اولین کسی که با کاربر ارتباط برقرار میکند شما هستید و اولین کسی که نگران این موضوع است که محصول شما درست کار میکند یا نه خود شما هستید. شما همواره اولین داوطلبی هستید که کارهایی را که به محصول عرضه شده ارتباط دارد برعهده میگیرید. برای مثال این شما هستید که به کاربران ایمیل می فرستید، باگ ها را دنبال میکنید و .... مدیر محصول همواره به خودش میگویید که: اینکار وظیفه هیچ کس نیست، بلکه وظیفه من است.
مدیر محصول دیگران را قانع میکند
مدیر محصول میخواهد کارها انجام شود. برای مثال اعضای تیم به شما گزارش نمیدهند و مجبور نیستند هر چیزی را که به آنها گفته اید انجام دهند. بنابراین بجای دستور دادن اعضای تیم را باید متقاعد کنید.
مدیر محصول مهندس است
منظور این نیست که مدیر محصول باید کدنویس باشد. بلکه شما باید کنجکاو باشد که محصول چطوری ایجاد میشود. مثلا شما باید نگران این موضوع باشید که یک کالا نفر - ساعتی چقدر می ارزد و چرا انقدر می ارزد. برای یک فیچر خاص چه الگوریتمی به کار رفته است؟ چرا این صفحه کند است؟ شما باید بتوانید تصمیمات مهمی را که برای محصول اتخاذ شده است به سرمایه گذاران توضیح بدهید.
مدیر محصول بسیار خوش بین است
تیم شما معمولا متشکل از مهندسان است و مهندسان عادت دارند نکات منفی را ببینند (مثلا عادت دارند که باگ یک محصول را پیدا کنند). مثبت اندیش بودن مدیر محصول باعث میشود روحیه تیم تغییر کند. توجه داشته باشید که شما و مدیران ارشد خیلی از اتفاقات بد را میدانید اما دلیلی ندارد که تمامی تیم از آن آگاه باشد. شما باید به تیم کمک کنید که کارشان را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. اگر شما به تیم خودتان با دید منفی نگاه کنید آنها فکر میکنند که نگاه کل شرکت به آنها اینگونه است.
مدیر محصول به دنبال تشویق شدن نیست
مدیر محصول همواره به دنبال تشویق کردن اعضای تیم خود است زیرا وی در نقطه بالایی پروژه است و نیازی به هیچ تشویق شدن ندارد. توجه داشته باشید که اگر شما قرار باشد تلاش دیگران را به نام خود ثبت کنید به هیچ جایی نخواهید رسید. چه انتشار یک پست در بلاگ باشد و چه انتشار یک ویدئو، یک مدیر محصول اعضای تیمش را تشویق میکند.
مدیر محصول نترس است
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
مدیریت محصول در مدیریت منابع انسانی,مدیریت منابع انسانی,مدیریت محصول,مدیریت تولید,مدیریت فروش,مدیریت منابع انسانی,مدیریت فروش,مدیریت تولید و فروش,مدیر محصول ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: pptxتعداد صفحات: 100حجم فایل: 9616قیمت: 8000 تومان
بخشی از متن: •شناخت انرژي خورشيدي و استفاده از آن براي منظورهاي مختلف به زمان ماقبل تاريخ باز ميگردد. شايد به دوران سفالگري در آن هنگام روحانيون معابد به کمک جامهاي بزرگ طلائي صيقل داده شده و اشعه خورشيد آتشدانهاي محرابها را روشن ميکردند. يکي از فراعنه مصر معبدي ساخته بود که با طلوع خورشيد درب آن باز و با غروب خورشيد درب بسته ميشد.
•ولي مهمترين روايتي که درباره استفاده از خورشيد بيان شده داستان ارشميدس دانشمند و مخترع بزرگ يونان قديم ميباشد که ناوگان روم را با استفاده از انرژي حرارتي خورشيد به آتش کشيد. گفته ميشود که ارشميدس با نصب تعداد زيادي آئينههاي کوچک مربعي شکل در کنار يکديگر که روي يک پايه متحرک قرار داشته است اشعه خورشيد را از راه دور روي کشتيهاي روميان متمرکز ساخته و به اين ترتيب آنها را به آتش کشيده است. در ايران نيز معماري سنتي ايرانيان باستان نشان دهنده توجه خاص آنان در استفاده صحيح و مؤثر از انرژي خورشيد در زمانهاي قديم بوده است.
• •با وجود آنکه انرژي خورشيد و مزاياي آن در قرون گذشته به خوبي شناخته شده بود ولي بالا بودن هزينه اوليه چنين سيستمهايي از يک طرف و عرضه نفت و گاز ارزان از طرف ديگر سد راه پيشرفت اين سيستمها شده بود تا اينکه افزايش قيمت نفت در سال ۱۹۷۳ باعث شد که کشورهاي پيشرفته صنعتي مجبور شدند به مسئله توليد انرژي از راههاي ديگر (غير از استفاده سوختهاي فسيلي) توجه جديتري نمايند. •آرايه انرژي ستاره خورشيد يکي از منابع عمده انرژي در منظومه شمسي ميباشد. طبق آخرين برآوردهاي رسمي اعلام شده عمر خورشد بيش از 14 ميليارد سال ميباشد. در هر ثانيه ۲/۴ ميليون تن از جرم خورشيد به انرژي تبديل ميشود. با توجه به وزن خورشيد که حدود ۳۳۳ هزار برابر وزن زمين است. اين کره نوراني را ميتوان بهعنوان منبع عظيم انرژي تا ۵ ميليارد سال آينده به حساب آورد. خورشيد از گازهايي نظير هيدروژن (۸/۸۶ درصد) هليوم (۳ درصد) و ۶۳ عنصر ديگر که مهمترين آنها اکسيژن، کربن، نئون و نيتروژن است تشکيل شدهاست. ميزان دما در مرکز خورشيد حدود ۱۰ تا ۱۴ ميليون درجه سانتيگراد ميباشد که از سطح آن با حرارتي نزديک به ۵۶۰۰ درجه و به صورت امواج الکترو مغناطيسي در فضا منتشر ميشود. • انرژی خورشید همانند سایر انرژیها بطور مستقیم یا غیر مستقیم میتواند به دیگر اشکال انرژی تبدیل شود، همانند گرما و الکتریسیته و... ولیکن موانعی شامل (ضعف علمی و تکنیکی در تبدیل بعلت کمبود دانش و تجربه میدانی - متغیر و متناوب بودن مقدار انرژی به دلیل تغییرات جوی و فصول سال و جهت تابش - محدوده توزیع بسیار وسیع) موجب گردیده تا استفاده کمی از این انرژی صورت گیرد.
استفاده ازمنابع عظیم انرژی خورشید برای تولید انرژی الکتریسته، استفاده دینامیکی، ایجاد گرمایش محوطهها و ساختمانها، خشک کردن تولیدات کشاورزی و تغییرات شیمیایی و... اخیراً شروع گردیدهاست.
انرژی خورشیدی
انرژی خورشیدی منحصربهفردترین منبع انرژی تجدیدپذیر در جهان است و منبع اصلی تمامی انرژیهای موجود در زمین میباشد. انرژی خورشیدی به صورت مستقیم و غیرمستقیم میتواند به اشکال دیگر انرژی تبدیل گردد. بهطور کلی انرژی متصاعد شده از خورشیدی در حدود ۳٫۸ در ۱۰۲۳ کیلووات در ثانیه میباشد.
ایران با داشتن حدود ۳۰۰ روز آفتابی در سال جزو بهترین کشورهای دنیا در زمینه پتانسیل انرژی خورشیدی در جهان میباشد. با توجه به موقعیت جغرافیای ایران و پراکندگی روستای در کشور، استفاده از انرژی خورشیدی یکی از مهمترین عواملی است که باید مورد توجه قرار گیرد. استفاده از انرژی خورشیدی یکی از بهترین راههای برق رسانی و تولید انرژی در مقایسه با دیگر مدلهای انتقال انرژی به روستاها و نقاط دور افتاده در کشور از نظر هزینه، حملنقل، نگهداری و عوامل مشابه میباشد.
با توجه به استانداردهای بینالمللی اگر میانگین انرژی تابشی خورشید در روز بالاتر از ۳٫۵ کیلووات ساعت در مترمربع (۳۵۰۰ وات/ساعت) باشد استفاده از مدلهای انرژی خورشیدی نظیر کلکتورهای خورشیدی یا سیستمهای فتوولتائیک بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه است.
در بسیاری از قسمتهای ایران انرژی تابشی خورشید بسیار بالاتر از این میانگین بینالمللی میباشد و در برخی از نقاط حتی بالاتر از ۷ تا ۸ کیلو وات ساعت بر مترمربع اندازهگیری شده است ولی بطور متوسط انرژی تابشی خورشید بر سطح سرزمین ایران حدود ۴٫۵ کیلو وات ساعت بر مترمربع است.
تاریخچه
شناخت انرژی خورشیدی و استفاده از آن برای منظورهای مختلف به زمان ماقبل تاریخ باز میگردد. شاید به دوران سفالگری، در آن هنگام روحانیون معابد به کمک جامهای بزرگ طلائی صیقل داده شده و اشعه خورشید، آتشدانهای محرابها را روشن میکردند. یکی از فراعنه مصر معبدی ساخته بود که با طلوع خورشید درب آن باز و با غروب خورشید درب بسته میشد.
ولی مهمترین روایتی که دربارهٔ استفاده از خورشید بیان شده داستان ارشمیدس دانشمند و مخترع بزرگ یونان قدیم میباشد که ناوگان روم را با استفاده از انرژی حرارتی خورشید به آتش کشید گفته میشود که ارشمیدس با نصب تعداد زیادی آئینههای کوچک مربعی شکل در کنار یکدیگر که روی یک پایه متحرک قرار داشتهاست اشعه خورشید را از راه دور روی کشتیهای رومیان متمرکز ساخته و به این ترتیب آنها را به آتش کشیدهاست. در ایران نیز معماری سنتی ایرانیان باستان نشان دهنده توجه خاص آنان در استفاده صحیح و مؤثر از انرژی خورشید در زمانهای قدیم بودهاست.
با وجود آنکه انرژی خورشید و مزایای آن در قرون گذشته به خوبی شناخته شده بود ولی بالا بودن هزینه اولیه چنین سیستمهایی از یک طرف و عرضه نفت و گاز ارزان از طرف دیگر سد راه پیشرفت این سیستمها شده بود تا اینکه افزایش قیمت نفت در سال ۱۹۷۳ باعث شد که کشورهای پیشرفته صنعتی مجبور شدند به مسئله تولید انرژی از راههای دیگر (غیر از استفاده سوختهای فسیلی) توجه جدیتری نمایند.
کاربردهای الکتریکی فتو ولتایکها را آزمایش میکنند، یک فرایند که توسط آن انرژی نور خورشید به طور مستقیم به الکتریسیته تبدیل میشود. الکتریسیته میتواند به طور مستقیم از انرژی خورشید تولید شود و ابزارهای فتوولتایک استفاده کند یا به طور غیر مستقیم از ژنراتورهای بخار ذخایر حرارتی خورشیدی را برای گرما بخشیدن به یک سیال کاربردی مورد استفاده قرار میدهند.
کاربردهای انرژی خورشید
در عصر حاضر از انرژی خورشیدی توسط سیستمهای مختلف استفاده میشود که عبارتاند از:
استفاده از انرژی حرارتی خورشید برای مصارف خانگی، صنعتی و نیروگاهی. تبدیل مستقیم پرتوهای خورشید به الکتریسیته بوسیله تجهیزاتی به نام فتوولتائیک. انرژی فتوولتائیک
انرژی فتوولتاییک به تبدیل نور خورشید به الکتریسیته از طریق یک سلول فوتوولتاییک (pvs) گفته میشود، که به طور معمول توسط یک سلول خورشیدی انجام میپذیرد. سلول خورشیدی یک ابزار غیر مکانیکی است که معمولاً از آلیاژ سیلیکون ساخته میشود.
نور خورشید از فوتونها یا ذرات انرژی خورشیدی ساخته شدهاست. این فوتونها که مقادیر متغیر انرژی را شامل میشوند، درست مشابه با طول موجهای متفاوت طیفهای نوری هستند.
وقتی فوتونها به یک سلول فوتوولتاییک برخورد میکنند، ممکن است منعکس شوند، مستقیم از میان آن عبور کنند و یا جذب شوند. فقط فوتونهای جذب شده انرژی را برای تولید الکتریسیته فراهم میکنند. وقتی که نور خورشید کافی یا انرژی توسط جسم نیمه رسانا جذب شود، الکترونها از اتمهای جسم جدا میشوند. (به دلیل اینکه آخرین الکترون یک اتم با گرفتن انرزی فوتون به لایه بالاتر رفته و میتواند از میدان پروتون خلاص شده و آزادانه در نیمه رسانا حرکت کند)
ویژگی سطح جسم در طول ساختن باعث میشود سطح جلویی سلول برای الکترونهای آزاد پذیرا تر باشد. بنا براین الکترونها بطور طبیعی به سطح مهاجرت میکنند.
زمانی که الکترونها موقعیت n را ترک میکنند، سوراخهایی شکل میگیرد. تعداد الکترونها زیاد بوده و هر کدام یک بار منفی را حمل میکنند و به طرف جلو سطح سلول پیش میروند، در نتیجه عدم توازون بار بین سلولهای جلویی وسطوح عقبی یک پتانسیل ولتاژ شبیه قطبهای مثبت ومنفی یک باتری ایجاد میشود.
وقتی که دو سطح از میان یک راه داخلی مرتبط میشود، الکتریسیته جریان میباشد
با این وجود، توان ۱یا ۲ وات تولید میکند، که برای بیشتر کار بردها این مقدار از انرژی کافی نیست. برای اینکه بازده انرژی را افزایش دهیم، سلولها بطور الکتریکی به داخل هوای بسته یک مدول سخت مرتبط میشود.
این فوتون است
اصطلاح آرایش به کل صفحه انرژی اشاره میکند، اگر چه آن از یک یا چند هزار مدول ساخته شده باشد، آن تعداد مدولهای مورد نیاز میتوانند بهم مرتبط شوند برای اینکه اندازه آرایش مورد نیاز (تولید انرژی) را تشکیل دهند. اجرای یک آرایش فوتوولتاییک به انرژی خورشید وابستهاست.
شرایط آب وهوایی (همانند ابر و مه) تأثیر مهمی روی انرزی خورشیدی دریافت شده توسط یک آرایش pv و در عوض، اجرایی آن دارد. بیشتر تکنولوژی مدولهای فوتوولتاییک در حدود ۱۰ درصد مؤثر هستند در تبدیل انرژیخورشید با تحقیق بیشتر مرتبط شوند برای اینکه این کار را به ۲۰ درصدافزایش دهند.
سلولهای pv که در سال ۱۹۵۴ توسط تحقیقات تلفنی بل bell کشف شد حساسیت یک آب سیلیکونی حاضر به خورشید را به طور خاصی آزمایش کرد. ابتدا در گذشته در دهه ۱۹۵۰،pvs برای تأمین انرژی قمرهای فضا در یک مورد استفاده قرار گرفتند.
موفقیت pvs در فضا کار بردهای تجاری برای تکنو لوژی pvs تولید کرد. سادهترین سیستمهای فوتوولتاییک انرژی تعداد زیادی از ماشین حسابهای کوچک و ساعتهای مچی که روزانه مورد استفاده قرار میگیرد را تأمین میکند.
بیشتر سیستمهای پیچیده الکتریسیته را برای پمپاژ آب، انرژی ابزارهای ارتباطی، وحتی فراهم کردن الکتریسیته برای خانه هایمان فراهم میکنند.
تبدیل فوتوولتاییک به چندین دلیل مفید است. تبدیل نور خورشیدبه الکتریسیته مستقیم است، بنابراین سیستمهای تولید کننده مکانیکی به حجم زیادی لازم نیستند. خصوصیت مدولی انرژی فوتوولتاییک اجازه میدهد به طور سریع آرایشها در هر اندازه مورد نیاز یا اجازه داده شده نصب شوند.
همچنین، تأثیر محیطی یک سیستم فوتوولتاییک حد اقل است، آب را برای سیستم نیاز ندارد پختن و تولید محصول فرعی نیست. سلولهای فتوولتاتیک، همانند باتریها، جریان مستقیم (dc)را تولید میکنند که به طور عمومی برای برای راههای کوچکی مورد استفادهاست (ابزار الکترونیک). وقتی که جریان مستقیم از سلولهای فتوولتاتیک برای کاربردهای تجاری یا لحیم کردن کار بردهای الکتریکی استفاده میشود. راندمان سلولهای فتوولتایک در سال ۲۰۱۰ حدود ۱۷٪ میباشد و توان آن در تابش مستقیم آفتاب (۱۰۰۰ وات بر متر مربع) به ازای هر متر مربع حدود ۱۷۰ وات است.
شبکههای الکتریکی بایستی به جریان متناوب (AC)برای استفاده تبدیل کنندهها تبدیل شوند، Inverterها ابزارهایی هستند که جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل میکنند. به طور تاریخی PVS در جاهای دور برای تولید الکتریسیته بکار گرفته شدهاست. با این وجود یک بازار برای تولید از PVS را توزیع کنند ممکن است با بی نظمی قیمتهای تبدیل و توزیع همزمان با بی نظمی الکتریکی توسعه داده شود.
جایگزین ژنراتوهای کوچک مقیاس عددی در تغذیه کنندهای الکتریکی میتوانند اقتصاد واعتبار سیستم توزیع را بهبود بخشد.
استفاده از انرژی حرارتی خورشید
این بخش از کاربردهای انرژی خورشید شامل دو گروه نیروگاهی و غیر نیروگاهی میباشد.
کاربردهای نیروگاهی
تأسیساتی که با استفاده از آنها انرژی جذب شده حرارتی خورشید به الکتریسیته تبدیل میشود نیروگاه حرارتی خورشیدی نامیده میشود این تأسیسات بر اساس انواع متمرکز کنندههای موجود و بر حسب اشکال هندسی متمرکز کنندهها به سه دسته تقسیم میشوند:
نیروگاههایی که گیرنده آنها آینههای سهموی ناودانی هستند نیروگاههایی که گیرنده آنها در یک برج قرار دارد و نور خورشید توسط آینههای بزرگی به نام هلیوستات به آن منعکس میشود. (دریافت کننده مرکزی) نیروگاههایی که گیرنده آنها بشقابی سهموی (دیش) میباشد قبل از توضیح در خصوص نیروگاه خورشیدی بهتر است شرح مختصری از نحوه کارکرد نیروگاههای تولید الکتریسیته داده شود. بهتر است بدانیم در هر نیروگاهی اعم از نیروگاههای آبی، نیروگاههای بخاری و نیروگاههای گازی برای تولید برق از ژنراتورهای الکتریکی استفاده میشود که با چرخیدن این ژنراتورها برق تولید میشود. این ژنراتورهای الکتریکی انرژی دورانی خود را از دستگاهی بنام توربین تأمین میکنند. بدین ترتیب میتوان گفت که ژنراتورها انرژی جنبشی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکنند. تأمین کننده انرژی جنبشی ژنراتورها، توربینها هستند که انواع مختلف دارند. در نیروگاههای بخاری توربینهایی وجود دارند که بخار با فشار و دمای بسیار بالا وارد آنها شده و موجب به گردش در آمدن پرههای توربین میگردد. در نیروگاههای آبی که روی سدها نصب میشوندانرژی پتانسیل موجود در آب موجب به گردش در آمدن پرههای توربین میشود.
بدین ترتیب میتوان گفت در نیروگاههای آبی انرژی پتانسیل آب به انرژی جنبشی و سپس به الکتریکی تبدیل میشود، در نیروگاههای حرارتی بر اثر سوختن سوختهای فسیلی مانند مازوت، آب موجود در سیستم بسته نیروگاه داخل دیگ بخار (بویلر) به بخار تبدیل میشود و بدین ترتیب انرژی حرارتی به جنبشی و سپس به الکتریکی تبدیل میشود در نیروگاههای گازی توربینهایی وجود دارد که بطور مستقیم بر اثر سوختن گاز به حرکت درآمده و ژنراتور را میگرداند و انرژی حرارتی به جنبشی و سپس به الکتریکی تبدیل میشود؛ و اما در نیروگاههای حرارتی خورشیدی وظیفه اصلی بخشهای خورشیدی تولید بخار مورد نیاز برای تغذیه توربینها است یا به عبارت دیگر میتوان گفت که این نوع نیروگاهها شامل دو قسمت هستند:
سیستم خورشیدی که پرتوهای خورشید را جذب کرده و با استفاده از حرارت جذب شده تولید بخار مینماید. سیستمی موسوم به سیستم سنتی که همانند دیگر نیروگاههای حرارتی بخار تولید شده را توسط توربین و ژنراتور به الکتریسیته تبدیل میکند. نیروگاههای حرارتی خورشید از نوع سهموی خطی
در این نیروگاهها، از منعکس کنندههایی که به صورت سهموی - خطی میباشند جهت تمرکز پرتوهای خورشید در خط کانونی آنها استفاده میشود و گیرنده به صورت لولهای در خط کانونی منعکس کنندهها قرار دارد. در داخل این لوله روغن مخصوصی در جریان است که بر اثر حرارت پرتوهای خورشید گرم و داغ میگردد.
روغن داغ از مبدل حرارتی عبور کرده و آب را به بخار به مدارهای مرسوم در نیروگاههای حرارتی انتقال داده میشود تا به کمک توربین بخار و ژنراتور به توان الکتریکی تبدیل گردد.
برای بهرهگیری بیشتر و افزایش بازدهی لوله دریافت کننده سطح آن را با اکسید فلزی که ضریب بالایی دارد پوشش میدهند و همچنین در محیط اطراف آن لوله شیشهای به صورت لفاف پوشیده میشود تا از تلفات گرمایی و افت تشعشعی جلوگیری گردد و نیز از لوله دریافت کننده محافظت بعمل آید.
ضمناً بین این دو لوله خلاء بوجود میآوردند برای آنکه پرتوهای تابشی خورشید در تمام طول روز به صورت مستقیم به لوله دریافت کننده برسد.
در این نیروگاهها یک سیستم ردیاب خورشید نیز وجود دارد که بوسیله آن آینههای شلجمی دائماً خورشید را دنبال میکنند و پرتوهای آن را روی لوله دریافت کننده متمرکز مینمایند.
تغییرات تابش خورشید در این نیروگاهها توسط منبع ذخیره و گرمکن سوخت فسیلی جبران میشوند. در چند کشور نظیر ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، مصر، مکزیک، هند و مراکش از نیروگاههای سهموی خطی استفاده شدهاست که این نیروگاهها یا در مرحله ساخت و یا در مرحله بهرهبرداری قرار دارند. در ایران نیز تحقیقات و مطالعاتی در زمینه این نیروگاهها انجام شده و پروژه یک نیروگاه تحقیقاتی با ظرفیت ۳۵۰ کیلووات توسط سازمان انرژیهای نو ایران در شیراز ساخته شده است.
کلیه مراحل مطالعاتی، طراحی و ساخت این نیروگاه به طور کامل توسط مختصصین و مهندسان ایرانی انجام شده است.
بدیهی است که با افزایش ظرفیت فنی و علمی که در اثر اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی شیراز عاید محققین مجرب ایرانی میشود ایران در زمره محدود کشورهای سازنده نیروگاههای خورشید از نوع متمرکز کنندههای سهموی خطی قرار خواهند گرفت.
نیروگاههای حرارتی از نوع دریافت کننده مرکزی
در این نیروگاهها پرتوهای خورشیدی توسط مزرعهای متشکل از تعداد زیادی آینه منعکس کننده بنام هلیوستات بر روی یک دریافت کننده که در بالای برج نسبتاً بلندی استقرار یافتهاست متمرکز میگردد. در نتیجه روی محل تمرکز پرتوها انرژی گرمایی زیادی بدست میآید که این انرژی بوسیله سیال عامل که داخل دریافت کننده در حرکت است، جذب میشود و بوسیله مبدل حرارتی به سیستم آب و بخار مرسوم در نیروگاههای سنتی منتقل شده و بخار فوق گرم در فشار و دمای طراحی شده برای استفاده در توربین ژنراتور تولید میگردد.
این سیال عامل در مبدلهای حرارتی در کنار آب قرار گرفته و موجب تبدیل آن به بخار با فشار و حرارت بالا میگردد. در برخی از سیستمها سیال عامل آب است و مستقیماً در داخل دریافت کننده به بخار تبدیل میشود.
برای استفاده دائمی از این نوع نیروگاه در زمانی که تابش خورشید وجود ندارد مثلاً ساعات ابری یا شبها از سیستمهای ذخیره کننده حرارت و یا احیاناً از تجهیزات پشتیبانی که ممکن است از سوخت فسیلی استفاده کنند جهت ایجاد بخار برای تولید برق کمک گرفته میشود.
مطالعات و تحقیقات در زمینه فناوری و سیستمهای این نیروگاهها ادامه دارد و آزمایشگاهها و مؤسسات متعددی در سراسر دنیا در این زمینه فعالیت میکنند.
مطالعات ساخت اولین نیروگاه خورشیدی ایران از نوع دریافت کننده مرکزی توسط سازمان انرژیهای نو ایران و با کمک شرکتهای مشاور و سازنده داخلی با ظرفیت یک مگاوات و سیال عامل آب و بخار در طالقان جریان دارد. کلیه مطالعات اولیه و پتانسیل سنجی و طراحی نیروگاه به انجام رسیده و یک نمونه هلیوستات نیز ساخته شدهاست.
نیروگاههای حرارتی از نوع بشقابی
در این نیروگاهها از منعکس کنندههایی که به صورت شلجمی بشقابی میباشد جهت تمرکز نقطهای پرتوهای خورشیدی استفاده میگردد و گیرندههایی که در کانون شلجمی قرار میگیرند به کمک سیال جاری در آن انرژی گرمایی را جذب نموده و به کمک یک ماشین حرارتی و ژنراتور آن را به نوع مکانیکی و الکتریکی تبدیل مینماید.
دودکشهای خورشیدی
روش دیگر برای تولید الکتریسیته از انرژی خورشید استفاده از برج نیرو یا دودکشهای خورشیدی میباشد در این سیستم از خاصیت دودکشها استفاده میشود به این صورت که با استفاده از یک برج بلند به ارتفاع حدود ۲۰۰ متر و تعداد زیادی گرم خانههای خورشیدی که در اطراف آن است هوای گرمی که بوسیله انرژی خورشیدی در یک گرمخانه تولید میشود و به طرف دودکش یا برج که در مرکز گلخانهها قرار دارد، هدایت میشود.
این هوای گرم بعلت ارتفاع زیاد برج با سرعت زیاد صعود کرده و با عث چرخیدن پروانه و ژنراتوری که در پایین برج نصب شدهاست میگردد و بوسیله این ژنراتور برق تولید میشود هم اکنون یک نمونه از این سیستم در ۱۶۰ کیلومتری جنوب مادرید احداث گردیده که ارتفاع برج آن به ۲۰۰ متر میرسد.
مزایای نیروگاههای خورشیدی
نیروگاههای خورشیدی که انرژی خورشید را به برق تبدیل میکنند امید است در آینده با مزایای قاطعی که در برابر نیروگاههای فسیلی و اتمی دارند به خصوص اینکه سازگار با محیط زیستمیباشند، مشکل برق بخصوص
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
انرژی خورشیدی و شبکه های الکترونیکی خورشیدی,انرژی خورشیدی,انرژی فتوولتائیک,ENERGY SOLAR,نيروگاههاي خورشيدي ,کوره خورشیدی,شبکه الکترونیکی خورشیدی,خورشید,برق خورشیدی, ,
:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: فرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 188حجم فایل: 251قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن: فصل اول-كليات 1 مقدمه 1 هدف تحقيق(اهداف مطالعاتي) 6 پيشينه تحقيق(تاريخچه مطالعاتي) 7 روش تحقيق 7 بيان فرضيات 8 سؤالات تحقيق 8 اصطلاحات تحقيق 9 سير تاريخي و سابق حبس ممتنع از پرداخت محكوم به 12 فصل دوم مباني فقهي قانون نحوه اجراي محكوميت هاي مالي 20 مبحث اول- مسؤوليت محكوم عليه و اعسار در قرآن 20 گفتار اول- مسؤوليت ناشي از دين 20 گفتار دوم- اعسار در قرآن 23 مبحث دوم- سيره فقها در مورد مسؤوليتهاي ناشي از دين و اعسار 25 گفتار اول- مسؤوليتي ناشي از دين در بيان فقها 25 گفتار دوم-وجوب اشتغال بكار مديون 32 گفتار سوم- ماهيت حبس مديون ممتنع از پرداخت دين از نظر فقها 35 گفتار چهارم- مشروعيت حبس در فقه اسلامي 40 گفتار پنجم- اعسار در سيره فقها و روايات اسلامي 45 مبحث سوم- مسؤوليت در حقوق اسلام 48 گفتار اول- قاعده ضمان يد 48 گفتار دوم- قاعده لاضرر 49 گفتار سوم- قاعدة نفي عسر و حرج 52 فصل سوم- طرز وصول جزاي نقدي و محكوم به در قوانين ايران 55 مبحث اول- حكم دادگاه در امر جزايي 55 گفتار اول- بازداشت بدل از جزاي نقدي 55 گفتار دوم- التزام يا تخيير 62 گفتار سوم- عدم تسري حكم ماده يك به محكومين مواد مخدر 63 گفتار چهارم- جواز يا عدم جواز تسري احكام مندرج در ماده 1 و2 به احكام سابق الصدور و در حال اجرا 69 گفتار پنجم- رابطه ايام بازداشت با حبس بدل از جريمه 71 گفتار ششم- برگشت پذيري حبس به جزاي نقدي 76 گفتار هفتم-آيا جزاي نقدي قابل تقسيط است؟ 77 گفتار هشتم- عيوب بازداشت بدل از جزاي نقدي و راه حلهاي جايگزين 82 گفتار نهم- سرنوشت ماده 696 قانون مجازات اسلامي 87 مبحث دوم- حكم دادگاه در امور حقوقي 89 گفتار اول-مفهوم ممتنع و چگونگي بازداشت وي 89 گفتار دوم- آثار بازدداشت محكوم عليه ممتنع در امور مالي 95 گفتار سوم-تأخير اجراي حبس 98 گفتار چهارم- اعسار از پرداخت محكوم به 102 گفتار پنجم- آيا ضمان عاقله در پرداخت ديه،در صورت امتناع از تاديه منجر به بازداشت مي گردد؟ 108
گفتار ششم- امكان يا عدم امكان بازداشت مديران و شركاء اشخاص حقوقي بلحاظ عدم پرداخت محكوم به 113 گفتار هفتم-مستثنيات دين 115 گفتار هشتم-ايرادات وارده بر بازداشت محكوم عليه 120 گفتار نهم-ماهيت حبس ممتنع از پرداخت محكوم به 126 فصل چهارم-معامله به قصد قرار از اداي دين 132 مبحث اول- مبناي نظري معامله به قصد فرار از دين 133 مبحث دوم-اركان جرم انتقال مال به قصد فرار از دين 135 گفتار اول-وجود دين يا محكوميت مالي 135 گفتار دوم-انتقال مال توسط مديون 136 گفتار سوم-قصد فرار از اداي دين 139 گفتار چهارم- عدم تكافوي باقيمانده اموال براي پرداخت بدهي 140 مبحث سوم-لزوم آگاهي انتقال گيرنده از قصد بدهكار 142 مبحث چهارم- قابل گذشت بودن بزه انتقال مال بقصد فرار از تأديه دين 143 نتيجه گيري 144 قانون نحوة اجراي محكوميتهاي مالي 151 آيين نامه اجرايي قانون نحوه اجراي محكوميتهاي مالي 152 بخش اول جزاي نقدي 152 بخش دوم: ساير محكوميتهاي مالي 155 منابع حقوقي و فقهي 157
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
محكوميت مالي,قوانين و مقررات مالي,نحوه اجراي محكوميت هاي مالي,قانون اجراي محكوميت مالي ,
:: بازدید از این مطلب : 271
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: فرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 105حجم فایل: 180قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن: چکیده :
هیات منصفه گروهی از افراد غیر حرفه ای هستند که در برخی محاکمات به نمایندگی از سوی افکار عمومی جامعه حضور می یابند و پس از تشخیص موضوع اتهام ، مجرمیت یا برائت متهم را به دادگاه اعلام می کنند . این نهاد قانونی ابتدا در انگلستان بوجود آمد ، سپس وارد حقوق آمریکا و دیگر کشورهای جهان شد .
در تاریخ حقوق اسلام و ایران ، اثری از هیات منصفه یا نام و اختیارات امروزی آن ، مگر زیر عنوان گروههای کارشناسی که به قاضی مشورت می دادند ، یافت نمی شود و این نهاد پس از انقلاب مشروطیت در قانون اسلامی و قوانین مطبوعاتی برای حضور در محاکم سیاسی و مطبوعاتی دارای جایگاه قانونی گردید .
لزوم حضور هیات منصفه در محاکم سیاسی و مطبوعاتی ، پس از انقلاب مورد بحث کارشناسی و تاکید فقیهان و نمایندگان مجلس خبرگان برررسی قانون اساسی قرار گرفت . و اصل 168 بدان اختصاص یافت ، بدین ترتیب ، این نهاد بعنوان نماینده وجدان عمومی و افکار عمومی جامعه دارای جایگاه قانونی شد .
مقدمه 1 فصل اول : کلیات ، تعریف و پیشینه هیات منصفه بخش نخست : تعریف هیات منصفه 7 مبحث اول :هیات منصفه از دیدگاه حقوق انگلوآمریکن 7 مبحث دوم : هیات منصفه از دیدگاه اسلام و ایران 8 بخش دوم :پیشینه هیات منصفه 9 مبحث اول : در جهان غرب 9 مبحث دوم : هیات منصفه در حقوق ایران واسلام 11 گفتار اول : در اسلام 12 گفتار دوم : در ایران 13 فصل دوم:مبانی و ماهیت کار هیات منصفه در رسیدگی به جرائم مطبوعاتی بخش نخست : مبانی :آزادی مطبوعات و جرم مطبوعات 20 مبحث نخست : آزادی مطبوعات 20 گفتار نخست : اهمیت نقش مطبوعات 23 گفتار دوم : محدودیت های مطبوعات 25 بخش دوم : ماهیت – نقش هیات منصفه در محاکمه 29 مبحث اول : نظر منتقدان نقش هیات منصفه 30 گفتار اول : در انگلستان 30 گفتار دوم : در حقوق اسلام 31 گفتار سوم : از نظر حقوقدانان ایرانی 31 مبحث دوم : نظر موافقان هیات منصفه 32 گفتار اول : در انگلستان 32 گفتار دوم : در حقوق اسلام 33 گفتار سوم : از نظر حقوقدانان ایرانی 33 بخش سوم : نظریه های مربوط به ماهیت کار هیات منصفه 34 الف : نظریه قضایی 35 ب : نظریه مشورتی 37 ج : نظریه نمایندگی افکار عمومی 39 فصل سوم : ترکیب هیات منصفه و چگونگی حضور آن در محاکمات بخش نخست : ترکیب و چگونگی انتخاب هیات منصفه 42 مبحث اول : چگونگی انتخاب هیات منصفه در باختر زمین 42 مبحث دوم : چگونگی انتخاب و ترکیب هیات منصفه در حقوق ایران 44 بخش دوم : چگونگی حضور هیات منصفه در محاکمات 44 مبحث نخست :حضور هیات منصفه دردادگاههای باختری 44 مبحث دوم : حضور و چگونگی انتخاب هیات منصفه در دادگاههای ایران 46 گفتار اول : دوره اول – قانون محاکمه وزرا و هیات منصفه مصوب 16 تیر ماه 591307 46 گفتار دوم : دوره دوم : قانون هیات منصفه مصوب 29اردیبهشت 1310 48 گفتار سوم : دوره سوم : لایحه قانونی مطبوعات مصوب مرداد1324 51 گفتارچهارم : دوره چهارم : قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران 54 گفتار پنجم : دوره پنجم : لایحه قانونی مطبوعات تصویب 25/5/1358 شورای انقلاب 55 گفتار ششم : دوره ششم : قانون مطبوعات مصوب 22 اسفند 1364 57 گفتار هفتم : دوره هفتم : آخرین اصلاحیه قانون مطبوعات مصوب 1379 58 فصل چهارم : تعریف جرم سیاسی و مطبوعات بخش اول : تعریف جرم سیاسی ومطبوعاتی 63 مبحث اول : جرم سیاسی 63 گفتار اول : جرم سیاسی در حقوق ایران 63 گفتار دوم : جرم سیاسی از نظرگاه فقهی 70 الف: محاربه و افساد فی الارض 71 ب : بغی 72 مبحث دوم : جرم مطبوعاتی 74 گفتار اول : جرم مطبوعاتی در حقوق ایران 74 گفتار دوم : جرم مطبوعاتی از نظرگاه فقهی 75 بخش دوم : مقارنه جرم سیاسی و مطبوعاتی با جرایم عادی دیگر و راههای باز دارندگی این گونه جرایم 77 مبحث اول : تطبیق جرم سیاسی و مطبوعاتی با سایر جرائم 78 گفتار اول : تشریفات رسیدگی به جرایم سیاسی و مطبوعاتی 78 الف: حضور هیات منصفه در جلسه دادرسی 78 ب : رسیدگی در محکمه اختصاصی 79 ج : دادرسی علنی 80 گفتار دوم : مزایای مجرمین سیاسی بر مجرمین عادی 81 الف : عدم استداد مجرمین 81 ب : از نظر تکرار جرم 84 ج : حضور در زندان 84 د : از دیدگاه عفو مجرمین 85 هـ : از نظر اعاده حیثیت 85 نتیجه گیری 87 کتابنامه 89
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
هيات منصفه,نقش هيات منصفه,تحقيق در مورد هيات منصفه,دانلود مقاله حقوق,تحقیق رشته حقوق,تعريف جرم سياسي,جرم سيساسي در حقوق ايران ,
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 186حجم فایل: 8414قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن: چکیده: رشد صنعت آهن و فولاد در توسعه و پیشرفت صنعت یک کشور نقش مهمی را داراست. بدین منظور تولیدمحصولات سالم، بدون عیب و مرغوبتر با خواص بهتر از اهداف اقتصادي هر کشور که صاحب صنعت فولاد است می باشد. با تداوم در کاهش ضایعات و جلوگیري از تشکیل عیوب در تولیدات فولادي می توان هر چه بیشتر به صرفه جوئی قابل توجه مواد، زمان کاري و هزینه نهائی در تولید محصولات دست یافت. شناخت صحیح عیوب پیش آمده در عمل، توضیح علل تشکیل آنها و بررسی تدابیر لازم جهت زدودن و جلوگیري سریع و کامل این عیوب، در افزایش بازدهی کار در صنعت فولاد بسیار کارساز واقع می شود. محصولات نوردي تحت استانداردها و دستورالعملهاي فنی که طی آن نوع محصول، شکل ظاهري، ابعاد، ترکیب شیمیائی و خواص مکانیکی و در بعضی موارد خواص ویژه تعیین شده است تولید می گردند. محصول وارده و معیوب به آن دسته از فرآورده هاي نوردي اطلاق می گردد که از نظر کیفیت، ترکیب شیمیائی، خواص مکانیکی، شکل ظاهري، ابعاد و سایر خواص مطابق با مفاد استانداردها و مقررات شرایط فنی نبوده و جزو محصولات درجه دوم محسوب می گردند. آن دسته از فرآورده هاي نوردي مغایر با مقررات استاندارد که غیر قابل ترمیم و بازسازي باشند به عنوان محصولات وازده و معیوب و خراب محسوب و از رده تولید خارج می گردند. در بسیاري از موارد کیفیت محصولات نوردي یک کارگاه را از روي مقدار فرآورده هاي معیوب آن تعیین می کنند.
فهرست مطالب پیشگفتار تقدیم نامه فهرست مطالب فهرست تصاویر فهرست جداول چکیده فصل اول: تجهیزات نورد مقدمه کوره پیش گرم ساختمان کوره پیش گرم کالیبر غلتک قفسه ابزار برش بستر خنک کننده ماشین صافکاری نورد تجهیزات کارگاهی لازم برای نورد میلگرد، مقاطع چهار گوش نورد تجهیزات کارگاهی لازم برای تولید مقاطع متوسط تیر آهن، نبشی، ناودانی نورد تجهیزات کارگاهی در تولید مقاطع سنگین نورد تجهیزات کارگاههای مونو بلوك (تولید میلگرد کلافی ساده و آجدار) بخش دوم: نورد پروفیل های معمولی میلگردها و مفتولها مقدمه گرم کردن قلمه ها شرح دستگاههای نورد بخشهای نورد معایب بوجود آمده در پروفیلها بخش سوم: ویژگیها و روشهای آزمون)میلگردهای گرم نوردیده مصرفی در بتن( مقدمه طبقه بندی و علایم تعاریف ویژگیها نمونه برداری روش های آزمون بازرسی و آزمون مجدد و ارزیابی نتایج بسته بندی نشانه گذاری گواهینامه فنی ضریب تبدیل آزمون کشش فصل دوم: بررسی فرایند گرمایش مجدد در کوره های پیش گرم بخش اول: بررسی فرآیند مقدمه سوخت های مورد استفاده در کوره های پیش گرم نورد پدیده احتراق در کوره های پیشگرم انتقال حرارت در داخل کوره درجه حرارت مجاز در موقع حرارت دادن شمش در کوره اصول مربوط به گرم کردن شمش عیوب ناشی از یکنواختی در توضیح درجه حرارت و رژیم گرمایی شمش اثر اکسیداسیون و دکربوره شدن در مرغوبیت محصولات دکربوره شدن شمش سوختن فولاد بخش دوم: اصول تئوری نورد مقدمه منطقه تغییر شکل و پارامترهای تعیین کننده آن شرایط لازم برای نورد یک قطعه بخش جانبی یا تعویض و عوامل آن ماهیت و نحوه جابجا شدن فلز به طرف جلو انواع تغییر شکل غیر یکنواخت در نورد و علل ایجاد آنها بخش سوم: هندسه ناحیه تغییر شکل مقدمه ناهمگنی عیوب داخلی تنشهای پسماند بخش چهارم: بررسی عیوب داخلی و سطحی در فرآیند نورد مقدمه انواع عیوب نورد که در اثر محدودیت کار پذیری ایجاد می شود عیوب نوردی ایجاد شده در اثر هماهنگی ها در جهت ضخامت فصل سوم: بررسی عیوب ابعادی در فرآورده های نوردی مقدمه انواع عیوب در محصولات نوردی با مقطع گرد انواع مختلف عیب در مقطع چهارگوش عیوب مختلف در پروفیلهای نبشی انواع عیوب مربوط به پروفیل تیر آهن انواع عیوب در پروفیل ناودانی انواع عیوب در پروفیل ریل انواع عیوب در پروفیل های چهار گوش کالیبراسیون صحیح تنظیم و رگلاژ صحیح نورد نصب صحیح آرماتورها (هادی ها) تاثیر ساختار جعبه های هادی ها و خود هادی ها جعبه های رولیکی (غلتکی) تنظیم رگلاژ نورد پایداری در امر تنظیم نورد گرم کردن فلز کار با غلتک های کمی سائیده شده زائده ها یا لبه ها انواع و علل خمیدگی خمیدگی قوسی شکل راست تسمه های با محصولات نوردی پیچش محصولات نوردی (تاب برداشتن محصولات نوردی) انحنا یا خمیدگی غیر صاف (غیر تخت) تسمه ها در طول علل خمیدگی ها و انحناء های غیر صاف در تمسه ها یا محصولات نوردی اقدامات لازم جهت جلوگیری از خمیدگی های طولی محصولات نوردی بخش دوم: کیفیت و خواص مکانیکی محصولات نوردی مقدمه ترکیب شیمیایی، جدایش، عاری بودن از ناخالصی ابعاد و شکل محصول خواص مکانیکی کیفیت سطحی فصل چهارم: بررسی تعدادی از عیوب ایجاد شده در محصولات نوردی مقدمه پارگی پارگی برش قیچی پریودی پلیسه تاخوردگی (زاکات) ترك سیبیل دار شدن سوار شدن پروفیل بر روی هم کندگی کندگی کندگی فلز ناخالصی های غیر فلزی نتیجه گیری پیوست منابع چکیده (به انگلیسی) عنوان (به انگلیسی) فهرست تصاویر
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
نورد میلگرد,نورد,پایان نامه تولید میلگردهای ساختمانی,تولید میلگرد,پایان نامه تولید میلگرد,پایان نامه مکانیک,تحقیق مکانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 74حجم فایل: 4061قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن: چکیده: مواد هوشمند زمینه ای بسیار گسترده از علم بشر می باشدکه در دنیای امروزی در زمره یکی از علوم مطرح و کارساز به حساب می آید و میتوان گفت که تکنولوژی این مواد در محدوده مواد با تکنولوژی برتر قرار دارد که به عنوان مثال می توان به نقش کلیدی این مواد در طراحی سنسورها، محرکه ها، دمپرها، ترنسدیوسرها، عملیات کنترل اطلاعات و... اشاره کرد. هر شاخه ای از مواد هوشمند هم اکنون در مرحله ای از پیشرفت و تجاری شدن میباشد.مثلا پیزوالکتریکها،سرامیکهای الکتریکی،پلی مرهای سرامیکی، آلیاژهای حافظه دار همه اینها شاخه های گسترده ای از مواد هوشمند میباشند که در دنیای امروزی از لحاظ اقتصادی جا افتاده شده و بیشتر مهندسین و مردم بسته به نوع کارشان با آنها آشنایی داشته و یا سرو کار دارند. شاید به جرأت بتوان گفت که یکی از شاخه های پرکاربرد مواد هوشمند، صنعت ساخت و تولید میباشد.
فهرست مطالب: چکیده فصل اول : مواد هوشمند 1-1 تاریخچه مواد هوشمند 1-2 تعریف مواد هوشمند 1-3 ساختار مواد هوشمند 1-4 موارد کاربردی مواد هوشمند 1-5 خصوصیات مورد نیاز در مواد هوشمند 1-6 سازه های هوشمند 1-7 چشم انداز آینده مواد هوشمند 1-8 انواع مواد هوشمند 1-8-1 نوع اول 1- 8-2 مواد هوشمند نوع دوم فصل دوم: مواد با حافظه شکلی 2-1 آلیاژهای حافظهدار 2-2 ساختار آلیاژهای حافظه دار 2-3 کریستالوگرافی مارتنزیتی 2-4 خصوصیات کلی استحاله مارتنزیتی 2-5 رفتار ترمومکانیکی 2-6 خاصیت ارتجاعی کاذب 2-7 اثر حافظه دار یک طرفه و دو طرفه 2-7-1 اثر حافظه دار یک طرفه 2-7-2 اثر حافظه دار دو طرفه 2-8 کاربرد های آلیاژهای حافظه دار 2-9 انواع آلیاژهای حافظه دار و خواص مربوط به آنها 2-10 کاربردهای آلیاژهای حافظهدار فصل سوم: پیزوالکتریک 3-1 تاریخچه و تعریف مواد پیزوالکتریک 3-2 کاربردهای پیزوالکتریکها 3-3 فرایند تولید پیزوالکتریک 3-4 تحلیل و بررسی فصل چهارم: پیروالکتریک 4-1 تعریف پیرو الکتریک 4-2 رابطه مابین فرو، پیزو و پیروالکتریسیته 4-3 سنسورهای مادون قرمز 4-4 آشکار سازهای مادون قرمز پیروالکتریک (PIR) 4-5 کنترل آلودگی 4-6 تصویر برداری حرارتی فصل پنجم: پلیمرهای هوشمند 5-1 معرفی پلیمرها هوشمند 5-2 تقسیم بندی پلیمرهای هوشمند 5-2-1 پلیمرهای فعال الکتریکی (EAP) 5-2-2 سیالات مغناطیسی و رئولوژیکی (MRF) 5-2-3 سیالات الکتریکی رئولوژیکی (ERF) 5-2-4 ژلهای پلیمری هوشمند 5-2-5 پلیمرهای با حافظه شکلی 5-2-6 پلیمرهایفتوولتایی فصل ششم: سیلاهای ER 6-1 مخلوط های کلوئیدی 6-2 خاصیت 6-3 ساختار های هوشمند با سیال ER فصل هفتم: کاربردهای مواد هوشمند در پروسه های ساخت 7-1 کنترل هوشمند ارتعاشات ابزار برشی 7-2 طراحی ابزار مخصوص برای ماشینکاری دقیق شفت ها بر روی ماشین های CNC معمولی 7-3 افزایش عمر ابزار با استفاده از یک قطعه گیر هوشمند 7-3-1 جلوگیری از شکست ابزار حین ماشینکاری قطعه 7-3-2 ساده شدن کار تا حد بسیار زیاد برای اپراتور 7-3-3 عملیات ساده و قابل اعتماد 7-3-4 پاسخ سریع 7-3-5 پیش بینی آینده 7-4 ابزار هوشمند برای کنترل پروسه سوراخکاری 7-5 فرو نشاندن ضربات در ماشینکاری با استفاده از خواص ارتعاشی غیر خطی سیال های .ER 7-6 پرداخت سطوح با کمک سیال های ER پیوست منابع چکیده انگلیسی
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
تاریخچه مواد هوشمند,تعریف مواد هوشمند,پایان نامه مکانیک,پروژه مکانیک,پایان نامه رشته مکانیک ,
:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: docتعداد صفحات: 97حجم فایل: 718قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن: چکیده از حدود چهاردهه قبل، اولین کارتهای هوشمند به بازار عرضه شدند و به دلیل کاربردهای گسترده آنها با سرعتفزاینده ای در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار گرفتند. یک کارت هوشمند عبارتاست از جسم فیزیکی کارت که یک تراشه رایانه ای برروی آن نصب شده باشد. ظرفیتحافظه این کارت ها بین1الی64کیلو بایت قابل تغییر است. از طرفی، قابلیتذخیره سازی و پردازش اطلاعات و نیز، قابلیت بالای مراقبت از اطلاعات ذخیرهشده، کاربرد این کارت ها را به کلیه عرصه های زندگی انسانگسترشداده است. دراین پروژه ضمن معرفی کارت-های هوشمند و اشاره ای به تاریخچه ظهور و رشد آنها،به فناوری انواع کارت های هوشمند پرداخته شده و پس از برشمردن مزایای استفادهاز این کارت ها، به کاربردهای کارت در پنج حوزه مختلف، از جمله: حمل و نقل؛گردشگری؛ فرهنگی – رفاهی؛ پرداخت های روزمره شهروندان و خدمات نیروی انسانیسازمان ها توجه شده است.
مقدمه درحال حاضر، بشر به اين حقيقت دست پيدا كرده است كه انتقال فيزيكي،زمان¬بر،هزينه زا ومحدودكننده است و براي آنكه بتواند اين مشكل را مرتفع كند، از ابزارهاي مختلف سودجسته است . اما وسيله اي كه بيش از وسايل ديگر، مورداستفاده قرارگرفته وتاكنون بسياري از مشكلات را حل كرده است و ازطرفي محدوديتهاي كمتري نيز دارد،انتقال اطلاعات ازطريق تكنولوژيهاي ارتباطي است . اين انتقال ، علاوه بر آنكه باعث پيشبرد فعاليتها مي گردد، محدوديتهاي انتقال فيزيكي را نداشته و حتي در مواردي بهتر ازآن عمل مي كند. به عنوان مثال ، در انتقال فيزيكي ، امكان بروز اشتباه ، دوباره كاري و... به وفور مشاهده مي شود درحالي كه در انتقال اطلاعات ، اين موارد به حداقل مقدار خودمي رسند. انتقال اطلاعات نيازمند يك تكنولوژي است كه در جهانبه عنوان تكنولوژي اطلاعات شناخته مي شود . تكنولوژي اطلاعات داراي اين ويژگي است كه مرز علم و دانش را برداشته و ازتجمع دانايي در يك فرد يا يك مجموعه جلوگيري مي كند .با اين تكنولوژي ، ارتباط كشورها و مردمان آن بيشتر و نزديكتر شده و جهان به سمت يك دهكده جهاني پيش مي رود. درنهايت باعث مي شود كه مكان ، معني فعلي خود را ازدست داده و محدوديتهاي مكاني ازبين برود . از آنجايي كه اين تكنولوژي باعث مي شود كه تمامي حرفه ها به صورت جهاني بتوانند از آن بهره گيري كنند، لزوم آشنايي و استفاده از آن ، ثابت مي شود. به عنوان مثال ،توليدكنندگان براي تمامي مراحل خريد مواداوليه ، توليد زير قطعات ، مونتاژقطعات وفروش محصولات خود نياز بهبهره گيريمناسب از تكنولوژي اطلاعات دارند چرا كه چنانچه اين بهره گيري به صورت مناسب وجود نداشته باشد، باعث از دست رفتن فرصتهاي مختلف مي گردد . روند تكنولوژي اطلاعاتي اين حقيقت را نشان مي دهد كه يا بايد با اين تكنولوژي آشنا شده و حداكثر استفاده را از آن كرد يا اينكه چشم و گوش را به روي آن بست و آن راناديده گرفت . نگاهي گذرا به چگونگي پيشرفت كشورهاي توسعه يافته و روند پيشرفت آنها نشان مي دهد كه اين كشورها در اين تكنولوژي پيشقدم بوده و از آن به نحو مناسب استفاده مي كنند. درحالي كه ساير كشورها به نحو مناسب از اين تكنولوژي استفاده نمي كنند .
فهرست : الف-چکیده 9 ب-مقدمه 10 ج-تاریخچه کارت های هوشمند 12 د-فصل اول : مشخصات کارت هوشمند 17 1.1مشخصات فیزیکی کارت هوشمند 17 1.2 دسته بندی های کارت هوشمند 18 • 2.1. 1دسته بندی بر اساس سطح تماسی 18 • 2.2.1كارتهاي هوشمند تماسي(Contact Smart Card) 18 • 3.2.1كارتهاي هوشمند غيرتماسي(Contactless Smart Card) 19 • 4.2.1كارتهاي هوشمند تركيبي(Dual-Interface Smart Card) 20 • 1.2. .5دسته بندی بر اساس نوع تراشه 20 • 6.2.1انواع تراشه های کارت هوشمند 20 • 7.2.1تراشه های دارای حافظه 21 • 8.2.1مدارهای مجتمع خاص منظوره 21 • 9.2.1تراشه های دارای ریز پردازنده 22 3.1.افزایش کارایی و سرعت تعامل 22 4.1.استانداردهای کارت هوشمند 23 • 1.4.1استانداردهای بین المللی کارت هوشمند 23 • ISO/7816 2.4.1(استاندارد کارتهای هوشمند تماسی) 24 • 3.4.1 استانداردهای کارت هوشمند غیر تماسی 25 ه-فصل دوم : اجزاء کارت هوشمند 26 1.2 اجزای اصلی کارت 26 • 1.1.2 چاپ و برچسب گذاری 27 • 2.1.2 برجسته سازی 28 • 3.1.2 تصویر سه بعدی 28 • 4.1.2 قاب نشانگر 28 • 5.1.2 اجزای لمسی 29 • 6.1.2 علامت مغناطیسی 29 • 7.1.2 پیمانه تراشه 29 • 8.1.2 انتن 30 22. ریز کنترل کننده های کارت هوشمند 30 • 1.2.2 پردازشگر 35 • 2.2.2 حافظه 36 1.2.2.2ROM 37 2.2.2.2SRAM 37 3.2.2.2DRAM 38 .24.2.2EPROM 39 5.2.2.2 Flash & EEPROM 40 • 3.2 سخت افزار تکمیلی 40 و-فصل سوم : امنیت کارت هوشمند 43 1.3 حملات رایج بر کارت های هوشمند 43 • 1.1.3 مقدمه برای طبقه بندی حملات 43 • 2.1.3 طبقه بندی حمله کنندگان 44 1.2.1.3 حملات از طریق خروجی به دارنده کارت و مالک کارت 45 2.2.1.3 حملات از طریق دارنده کارت به خروجی 46 3.2.1.3 حملات از طریق دارنده کارت به مالک اطلاعات 46 4.2.1.3 حملات از طرف صادر کننده علیه دارنده کارت 48 5.2.1.3 حملات از طریق تولید کننده علیه صاحب اطلاعات 48 2.3 اجرای سریع الگوریتم های رمزی AES در کارت های هوشمند 48 • 1.2.3 روش ترکیب شده ی AES 51 1.1.2.3 الگوریتم انتخابی AES 52 • 2.2.3 برنامه ریزی حافظه ی COS 56 1.2.2.3 روش CSOD 58 • 3.2.3 مرحله اجرا 60 3.3 طراحی اصولی پردازشگرهای کارت هوشمند مقاوم در برابر دستکاری 61 • 1.3.3 حملات هجومی 62 1.1.3.3 باز کردن بسته بندی کارت هوشمند 62 2.1.3.3 بازسازی طرح 63 4.1.3.3 ریزیابشگری دستی 63 5.1.3.3 تکنیکهای بازخوانی حافظه 63 6.1.3.3 تکنیکهای پرتوی ذره 64 • 2.3.3 حملات غیر هجومی 64 • 3.3.3 چاره جویی ها 66 1.3.3.3 سیگنال حالتی تصادفی 66 2.3.3.3 چند شیاره کردن تصادفی 68 3.3.3.3 حسگرهای فرکانس پایین قوی 68 4.3.3.3 نابودی مدار بندی تست 69 5.3.3.3 شمارشگر برنامه محدود شده 70 6.3.3.3 شبکه های حسگر لایه بالا 71 ز-فصل چهارم : طراحی کارت هوشمند 73 1.4طراحی و آزمایش تراشه کارت هوشمند با استفاده از شبکه 73 2.4 طـراحــی و ازمــایش تــراشه کارت هوشمنــد با استفــاده از شبکــه بـــر اساس تــراشه خودکار چرخه ای 74 • 1.2.4 تراشه کارت هوشمند کار رکن 3 75 • 2.2.4 ساختار زنجیره 76 1.2.2.4 پروتکل پیوند خودزمان 76 2.2.2.4 انجام قابل سنجش 77 3.2.2.4 تعویض پکت اطلاعاتی 78 • 3.2.4 ترکیب و مجتمع کردن تراشه کارت هوشمند با استفاده از زنجیره 79 1.3.2.4 ساختار شبکه 80 2.3.2.4 ادابپتور (مبدل برق) رابط شبکه 80 ح-فصل پنجم : کاربردهای کارت هوشمند 82 1.5 کاربردهای کارت هوشمند 83 2.5 کاربرد های شناسایی 84 3.5 کاربرد های مالی 84 • 1.3.5خدمات حمل و نقل درونشهری و بین شهری 85 • 2.3.5 خدمات کارت در حوزهگردشگری 87 • 3.3.5 خدمات کارت هوشمند در حوزه فرهنگی – رفاهی 89 • 4.3.5 خدمات کارت در حوزه پرداخت های شهروندان 90 • 5.3.5 خدمات کارت درحوزه نیروی انسانی 91 4.5 كاربردهاي نگهداري اطلاعات 91 5.5 كارتهاي هوشمند چند منظوره 92 6.5 قسمت هايي از تکنولوژی های ساخت کارت هوشمند در ايران 94 ط-نتیجه 95 ی-منابع 96
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
پروژه ,دانلود پروژه,پروژه كامپيوتر,پايان نامه ,دانلود پايان نامه,پايان نامه كامپيوتر,كارت هوشمند,بررسي كارتهاي هوشمند,انواع كارت هوشمند,بررسي انواع كارت هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 414
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .docxفرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 15حجم فایل: 271قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن: توضیحات: در این فایل آموزشی تمامی G کدها و M کدهای دستگاه فرز با کنترلر فانوک آموزش داده شده است. بهترین و کامل ترین مرجع کدنویسی است که برای برنامه نویسان سی ان سی کار ودانشجویان ساخت و تولید بسیار مفید است.
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
آموزش کامل برنامه نویسی cnc ,دستگاه فرز cnc ,کنترلر FANUC ,آموزش برنامه نویسی دستگاه فرز cnc ,برنامه نویسی کنترلر FANUC ,دانلود آموزش برنامه نویسی cnc, برنامه نویسی cnc ,آموزش برنامه نویسی cnc ,کد نویسی cnc ,آموزش کد نویسی cnc ,آموزش کدهای ,
:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: rarتعداد صفحات: 128حجم فایل: 128قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن:
مقدمه:
بيترديد كمال گرايي يكي از ويژگيهاي شخصيتي ميباشد كه ميتواند هم سازنده، مفيد و مثبت باشد و هم نوروتيك و كژ كنش. نيروي انگيزشي هر فرد به سوي رشد و خود شكوفايي است. همه افراد نياز دارند كه تواناييهاي بالقوه خود را تا بالاترين اندازه ممكن شكوفا كنند و به رشدي فراتر از رشد كنوني خود دست يابند. گرايش طبيعي افراد حركت از مسير تحقق تواناييهاي بالقوه خودش است، هرچند ممكن است در اين راه با برخي موانع محيطي و اجتماعي رو به رو شوند. البته رسيدن به كمال و شكوفا ساختن استعدادها و تواناييهاي نهفته و بالقوه فرد به خودي خود بسيار ارزشمند است و در اين وادي كمالگرايي امري مثبت و پسنديده است ولي آنچه كه به آن اشاره شده است جنبه افراطي يا منفي كمالگرايي است.
كلي اينك (1998) كمالگرايي را اعتقاد فرد به كامل بودن و احساس اضطراب و فشار رواني بالا و ترس از اين كه نتواند مطابق انتظارات خود زندگي كند، تعريف ميكند.
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
روش تحقیق,روانشناسی,مشاوره,تحقیق,تحقیق مشاوره خانواده,تحقیق روانشناسی,تحقیق ارتباط با فرزندان,بررسي رابطه كمالگرايي والدين با عزتنفس, جرأتورزي و خودكارآمدي فرزندان ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
نوشته شده توسط : علی محمد
فرمت فایل دانلودی: فرمت فایل اصلی: docتعداد صفحات: 112حجم فایل: 63قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن: مقدمه: كلمه استرس از زبان انگليسي گرفته شده است و معادل دقيقي غير از كلمه فشاردر فارسي نداردو آن هم معناي وسيع و طيف گسترده آن را نمي رساند ،لذا از همان لغت استرس كه استفاده جهاني پيدا كرده است استفاده مي كنيم. بنا بر گفته تعدادي از دانشمندان، تمام بيماريهاي موجود در انسان ازجهاتي با استرس ارتباط دارند. اين بيماريها تنها شامل امراض رواني يا بيماريهاي روان تني نمي شود، بلكه در برگيرنده تمام امراض جسماني از قبيل سرطان، سل و مانند آن نيز هستند.از سال هااي قبل درآزمايشگاه ها دانشمندان با وارد آوردن استرس بر حيوانات، آنها را مبتلا به انواع امراض جسماني كرده اند. مثلا" در سالهاي 1979 دو محقق به نام اسكلار و انيسمان با تحريك عصبي موش هايي كه دچار سرطان بودند به وسيله شك الكتريكي، مشاهده كردند كه در موش هايي كه در معرض تحريك عصبي بودند سرطان به سرعت نشوو نما كرد و مرگ آنها تسريع شد در انسان تحقيقات در زمينه رابطه استرس با بيماريها به ويژه امراض جسمي، اخيرا" شروع شده است و لي قبل از اينكه به ذكر نظريات مربوطه در رابطه با هوش و تاثير استرس به آن بپردازيم بايد گفت كه استرس هم مي تواند تاثيرمثبت و هم تاثير منفي بر روي افراد داشته باشد و تفاوت مشخصات بدني و رواني افراد بسيار زياد و وسيع است. به اين صورت كه ممكن است فردي در يادگيري مسائل خيلي مضطرب و دقيق باشد و ديگري اصلا" اهميت ندهد كه تمام اينها به روحيه افراد برمي گردد و مي تواند در جهت مثبت يا منفي قدم بردارد. افراد بسيار كم هوش وجود دارند كه حتي قادر به راه رفتن و غذا خوردن و... ديگر نيستند و باز هم دچار استرس مي شوند و برعكس افراد با هوش ديگر كه اصلا" استرس ندارند كه تمام اينها به سازمان رواني فرد بستگي دارد حتي اين موارد مي تواند در احساسات و روحيات افراد هم نقش داشته باشد كه تمام اينها مي تواند ربطي به سازمان هوش و فشار استرس بر آدمي باشد. (سعيد – شاملو- 1382)
 پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: برچسبها:
تحقيق علوم اجتماعي,دانلود تحقيق,كار تحقيقي علوم اجتماعي,دانلود تحقيق علوم اجتماعي,علوم اجتماعي,استرس,دوري از استرس,پرسشنامه استرس ,
:: بازدید از این مطلب : 319
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 |
نظرات ()
|
|
|
|
|